Astray bird. Night owl. Simple girl.

FROMNINAA

A szerkesztőről

Ninaa, 25, szerelmes, mosolygós, lusta, segítőkész, türelmetlen, kedves, peace, izgulós, sorozatfüggő, animefüggő, Japán és Dél-Korea mániás, kpopper, photoshopper, horrorfilmkedvelő, rapszólamok, blogger, álommeló: webdesigner, többet akarok...

KRITIKA KÉRÉS | DESIGN RENDELÉS

 
Facebook
 
 
 
Címkék

nosztalgia wishlist kritika design rip nyár
japán halloween karácsony oldal celeb

 
Sorozatok, amiket nézek

Aktív sorozatok, amiket nézek
Devious Maids ** 03x11
Teen Wolf ** 01x07
Holnap legendái ** 01x02
Riverdale ** 02x02
Soul Eater 23. rész

Újranézés alatt (folyamatosan)
Vámpírnaplók ** 06x03
Született feleségek ** 06x03
Bűbájos boszorkák ** 07x04

Unaloműzőnek (félretéve)
Awkward ** 03x10
A titkok könyvtára ** 01x05
Zűrös viszonyok ** 04x04
Intikam ** 01x18
Pletykafészek ** 03x21

Amik még jönnek
Shadowhunters, Girlboss, Famous In Love, The Mick

Következő évadra (magyar szinkronra) várva
The 100 (S05), The Originals (S05), The Flash (S04), Lucifer (S03)

 
Instagram
 
Infóbox
Blogger & Designer: Ninaa @
Nyitás: 2016. 07. 10.
Téma: blog
Kinézet: #5 • Eddigiek
Szolgáltató: G-Portál
Köszönet: Linda
 

Blogoljunk!

Ismerd meg | Sandara Park (Dara)

Címkék: ismerd meg kpop

Szép estét! Mára egy "Ismerd meg" bejegyzéssel jövök, mivel tegnap volt a kedvenc koreai énekesnőm születésnapja, pontosabban a 33., ezért úgy gondoltam, hogy őt fogom nektek ma bemutatni. Írtam már róla a Ki az én példaképem című posztomban, tehát lehet nem lesz újdonság számotokra.

Képforrás: weheartit.com

HAPPY DARA DAY ♥

 

My good friend Robi Domingo!!! Ang galing mo pala kumanta 🤣🎤👏🏻👏🏻👏🏻 #RWManila

Sandara Park (@daraxxi) által megosztott bejegyzés,

Mint fentebb említettem Dara 33 éves. Ti egyébként kinéznétek belőle, hogy már túl van a 30 - on? Szerintem egyáltalán nem látni rajta. Na mindegy. Őt a 2NE1 által ismertem meg, már amikor találkoztam a csapattal és a zenéikkel a youtuben már akkor is ő volt a kedvencem. Érdekes hangszín, érdekes hajkorona és mindig mosolygós, furcsa ruhaviseletű leányzó volt. Természetesen még mindig az. Koreában nagyon szeretik őt. Több nyelven beszél, színészkedik és modell is. 

Amíg a 2NE1 banda tagja volt, sajnos csak egy szóló dalt tudott kiadni. Ez pedig a fentebb látható "KISS" címre hallgató dal volt. Én nagyon szeretem. Persze voltak egyéb közreműködései (G-Dragon vagy Jinusean), de sajnos sok ebből sem jutott neki. Már említettem, egy régebbi kpop posztomban, hogy az idolok világa nem a legszebb és legjobb, de ha valaki híres akar lenni, akkor mindenképp megpróbálkozik vele, még ha nem is lesz annyira ismert, mint például az amerikai hírességek. Azonban a kevés dalokat felváltotta rengeteg színészi szerep. Legtöbbször természetesen koreai sorozatokban láthattuk, itt az IMDb adatlapja, nyugodtan tekintsétek meg, általában magyar felirattal is meg lehet őket találni. Dara nagyon ügyes ebben, és persze az éneklésben is, de mostanában sajnos el van felejtve YG papa által.

Dara amúgy egy nagyon édes nő. Imád enni, a koreaiaknál is nagyon fontos az étkezés, ahogy Japánban. Megbecsülik, megízlelik, megköszönik a finom ennivalókat. Dara vlogjában rengeteg kaját láthatunk, szinte csak azt, bár azért van olyan is, ahol csak egy - két étel fordul elő és akkor többet rak bele a saját életéből, de a kaja.. az mindent visz. A sítlusa igazán különleges, bármit felvesz, az jól áll neki. Egy egyszerű melegítőben is tud szexi vagy éppen laza (néhol csöves) lenni, amit nagyon szeretek benne. Sportosabb ruhákat jobban szereti, az elegáns, csajosban nem mindig érzi magát jól, sőt, azt mondta az egyik interjúban, hogy kicsit olyan, mintha akkor elvesztené az önbizalmát. Egyébként folyamatosan cukkerkedik, nagyon szép arca van, kicsit bénácska, és ő is imádja a macskákat. Azt hiszem mindent elmondtam róla, ami fontos lehet, a Ki az én példaképem posztban még találhattok némi újdonságot, de többel nem tudok szolgálni. Még egy 2NE1 dallal megdoblak titeket, hogy abban is megismerjétek. 

Dara instagramja | twittere | youtube  csatornája | 2NE1 csatorna

Hiányoztok lányok! ♥

Remélem tetszett ez a poszt, mert még fogok jönni hasonlóakkal. Kíváncsi vagyok ismertétek - e őt, vagy csak most találkoztatok vele? Várom a véleményeiteket róla, szívesen olvasom azok véleményét is, akik csak most hallottak Daráról elsőnek.

Puszi,
Ninaa

2017.11.13. 20:25, Ninaa Vissza a bloghoz
Még nincs hozzászólás.
 
TALÁLJUNK EGYMÁSRA KEDVENCEIM ÜZENJ NEKEM!

Kedves olvasóim. Szeretnék még egy kis színt vinni a bloggerek világába. Szóval ha rendelkeztek twitter fiókkal és ha van blogotok és persze hogyha szeretnétek, hogy azt mások is megismerjék, akkor használjátok a #szeretekblogolni hashtaget azon a nagyszerű oldalon. Ismerjük meg egymást, találjunk rá egymásra. Legyen egy hatalmas magyar közösségünk.

#szeretekblogolni

AMY MINA CASSIE CARA
ELENA VIKI ESZTER IRINA
KLAU FRUZSI HASHI RÓKA
ESZTER AEMY LINDA EFRUSE
VAMPY NINA TAMÁS LORE
LIMCSI THEA DZSENII ANDI
Visszavárósok

from Ninaa © 2016-2017 - fromninaa.gportal.hu