Astray bird. Night owl. Simple girl.

FROMNINAA

A szerkesztőről

Ninaa, 25, szerelmes, mosolygós, lusta, segítőkész, türelmetlen, kedves, peace, izgulós, sorozatfüggő, animefüggő, Japán és Dél-Korea mániás, kpopper, photoshopper, horrorfilmkedvelő, rapszólamok, blogger, álommeló: webdesigner, többet akarok...

KRITIKA KÉRÉS | DESIGN RENDELÉS

 
Facebook
 
 
 
Címkék

nosztalgia wishlist kritika design rip nyár
japán halloween karácsony oldal celeb

 
Sorozatok, amiket nézek

Aktív sorozatok, amiket nézek
Devious Maids ** 03x11
Teen Wolf ** 01x07
Holnap legendái ** 01x02
Riverdale ** 02x02
Soul Eater 23. rész

Újranézés alatt (folyamatosan)
Vámpírnaplók ** 06x03
Született feleségek ** 06x03
Bűbájos boszorkák ** 07x04

Unaloműzőnek (félretéve)
Awkward ** 03x10
A titkok könyvtára ** 01x05
Zűrös viszonyok ** 04x04
Intikam ** 01x18
Pletykafészek ** 03x21

Amik még jönnek
Shadowhunters, Girlboss, Famous In Love, The Mick

Következő évadra (magyar szinkronra) várva
The 100 (S05), The Originals (S05), The Flash (S04), Lucifer (S03)

 
Instagram
 
Infóbox
Blogger & Designer: Ninaa @
Nyitás: 2016. 07. 10.
Téma: blog
Kinézet: #5 • Eddigiek
Szolgáltató: G-Portál
Köszönet: Linda
 

Blogoljunk!

Filmek, amiket látnom kell #3

Címkék: film filmváró

A mai napon meg szeretném veletek osztani, hogy milyen filmeket szeretnék a jövő hónapban megnézni. Természetesen ennél még több is van és a későbbiekben még lehet fogok hozni belőle még egy részt, de ezek a fontosabb dátumok. Nézzük a három kedvencet:

Boldog halálnapot

Nagyon érdekes az egész, és tudjátok én egyáltalán nem vagyok oda addig öllek míg mozdulni sem tudsz, aztán valahogy mégis felkel az illető és tovább megy a vérengzés témájú filmeket, de ennek az előzetese annyira vicces és mégis érdekes volt, hogy mindenképp meg fogom nézni. A kategóriája tuti, hogy horror és vígjáték. 2017. november 16. - án fogják bemutatni. Egyébként az a cég készítette, aki a Széttörve című filmet. Szóval rossz már nem lehet.

 

Megjött apuci 2. • Első részről a véleményem

Az első rész fergeteges volt, annyit nevettünk és a második résznek az előzetese sem mondja azt, hogy valami rosszabbra számíthatunk. Szerintem, aki vígjátékra vágyik, annak ez egy kötelező darab. Ezt a filmet december 7 - étől láthatjuk a mozikban. Megnézitek?

Tökéletes hang 3. • Első rész előzetes, megnézem • Második rész előzetes, megnézem

Az évben, körülbelül 2 hónapja néztük meg az első és a második részét a filmnek. Mi, párommal sose voltunk azok az emberek, akik az ilyen éneklős, musiceles filmeket megnézzük. Mostanában a sorozatokba is beleraknak musicelt, de hogy miért? Semmi köze nincs egy ilyennek például egy szuperhősös sorozatban. Na mindegy, elkanyarodtunk. Szóval egyszerűen nem a mi műfajunk. Inkább a táncos filmek jönnek be. Viszont! Ez a film valami fergeteges volt. Vicces, szórakoztató, szerettük az összes zenét benne és még táncotlak is. Nagyon élveztük. A harmadik részben sem számíthatunk rosszabbra az előzetes alapján, szóval nagyon várjuk a december 28 - át. 

Amit pedig a hónapban szeretnénk még megnézni, az az Egyenesen át és a Rossz anyák karácsonya. Természetesen ezen kívül van pár már rég megjelent film is, ami várólistás, de azok a kedvünktől függnek, hogy mikor lesznek megnézve (Minden, minden ; Pókermber: Hazatérés ; Valerian és az ezer bolygó városa...). 
Nektek mely filmek vannak most váró listán? Írjátok meg nekem nyugodtan, szívesen olvasok tippeket, hogy mit kéne még megnéznem.
2017.11.11. 14:00, Ninaa Vissza a bloghoz
Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
Még nincs hozzászólás.
 
TALÁLJUNK EGYMÁSRA KEDVENCEIM ÜZENJ NEKEM!

Kedves olvasóim. Szeretnék még egy kis színt vinni a bloggerek világába. Szóval ha rendelkeztek twitter fiókkal és ha van blogotok és persze hogyha szeretnétek, hogy azt mások is megismerjék, akkor használjátok a #szeretekblogolni hashtaget azon a nagyszerű oldalon. Ismerjük meg egymást, találjunk rá egymásra. Legyen egy hatalmas magyar közösségünk.

#szeretekblogolni

AMY MINA CASSIE CARA
ELENA VIKI ESZTER IRINA
KLAU FRUZSI HASHI RÓKA
ESZTER AEMY LINDA EFRUSE
VAMPY NINA TAMÁS LORE
LIMCSI THEA DZSENII ANDI
Visszavárósok

from Ninaa © 2016-2017 - fromninaa.gportal.hu