Astray bird. Night owl. Simple girl.

FROMNINAA

A szerkesztőről

Ninaa, 25, szerelmes, mosolygós, lusta, segítőkész, türelmetlen, kedves, peace, izgulós, sorozatfüggő, animefüggő, Japán és Dél-Korea mániás, kpopper, photoshopper, horrorfilmkedvelő, rapszólamok, blogger, álommeló: webdesigner, többet akarok...

KRITIKA KÉRÉS | DESIGN RENDELÉS

 
Facebook
 
 
 
Címkék

nosztalgia wishlist kritika design rip nyár
japán halloween karácsony oldal celeb

 
Sorozatok, amiket nézek

Aktív sorozatok, amiket nézek
Devious Maids ** 03x11
Teen Wolf ** 01x07
Holnap legendái ** 01x02
Riverdale ** 02x02
Soul Eater 23. rész

Újranézés alatt (folyamatosan)
Vámpírnaplók ** 06x03
Született feleségek ** 06x03
Bűbájos boszorkák ** 07x04

Unaloműzőnek (félretéve)
Awkward ** 03x10
A titkok könyvtára ** 01x05
Zűrös viszonyok ** 04x04
Intikam ** 01x18
Pletykafészek ** 03x21

Amik még jönnek
Shadowhunters, Girlboss, Famous In Love, The Mick

Következő évadra (magyar szinkronra) várva
The 100 (S05), The Originals (S05), The Flash (S04), Lucifer (S03)

 
Instagram
 
Infóbox
Blogger & Designer: Ninaa @
Nyitás: 2016. 07. 10.
Téma: blog
Kinézet: #5 • Eddigiek
Szolgáltató: G-Portál
Köszönet: Linda
 

Blogoljunk!

Kritika | Dienah - come-crazy.gportal.hu

Címkék: kritika dienah

Kedves Dienah és a come-crazy.gportal.hu. Emlékszel még a legelső kritikámra? Azóta annyit fejlődtél, hogy szerintem bele sem kéne kötnöm semmibe. Imádom a személyes és a designes oldalad is. Viszont most csak a személyesről kértél kritikát, így csak arról fogok írni. 

Először is hagy dícsérjelek meg ismét, amiért ennyit fejlődtél. Nagyon tetszik a kinézeteted, a színei annyira vidámak, élénkek és még őszies is. Ráadásul a fa háttér is illik hozzá. A fejléc ha jól tudom teljesen a te műved, amiért hatalmas gratuláció és kalapemelés jár. A betűtípusok is nagyon szépek, a kiemelésekkel sincs gond (bár az aláhúzott rész maradhatott volna ugyan akkora betűméretű, mint a többi). A cím, a címkék, a dátum nagyon ügyesen meg lett csinálva. Viszont, egy - két dologba kénytelen vagyok belekötni. Például a lapozónál az a sárgás szín nem mutat túl jól a fehér háttér miatt. Kicsit sötétebb lehetett volna és az "olvasd tovább" felirat is hasonló mód zavaró számomra. Világosbarnán a fehér betűtípus... nem látható. Aztán, amit még meg tudnék említeni, de ez ízlés kérdése, az a menüpontok az oldal tetején. Szerintem sokkal jobban nézne ki, ha teljesen fehér keretbe lennének és még valami.. a "Mit szólsz hozzá" rész, fehér háttér nélkül szebben néz ki. Ezek szerintem sokkal jobban néznének ki úgy, ahogy én írtam. Viszont az utolsó kettő tényleg ízlés kérdése.

Azt hiszem a designnal kapcsolatban kaptál jót és rosszat is, viszont el kell áruljam, hogy ezek a hibák, minimálisak, amikre legközelebb már gondolom figyelni fogsz. :)

A tartalommal kapcsolatban csak jókat tudok írni. Mindig hozod a friss bejegyzéseidet, rajzaidat, amit egyszerűen imádok. Nagyon ügyes vagy, sose hagyd abba. Szerintem egyszer összejön az, amit megálmodtál. Gondolom kikapcsol és boldoggá tesz, ami elég jó érzés lehet. Örülök, hogy megosztottál velünk pár információt magadról, aztán a blogról is, azt talán egy picit bővíthetnéd (miért szedted szét a két lapot, miért szeretsz blogolni, honnan jött a rajz téma.. stb.) és nem utolsó sorban.. a csereüggyel milyen igazad van. Én is utálok vele bíbelődni. Lehet nekem se ártana elhanyagolni? Vagy külön menüpontban összeszedni a kedvenceimet, de félek.. megharagudnak azok, akiket nem rakok ki. Na mindegy, kicsit átmentem "én" témába. Szóval, visszatérve a tartalomra... nincs vele semmi probléma, nem is kell több, se kevesebb. Ha az oldalról még írsz pár dolgot az nem hátrány, de nekem már így is tökéletes minden.

Összességében: Szerintem rendben van az oldal és nagyon tetszik az egésznek az összhatása, az hogy ilyen egyszerű, de mégsem az, hanem inkább nagyszerű. Az ősziessége számomra mindent visz. Szóval gratulálok. Ügyes vagy.

U.i.: Elgondolkoztattál, hogy érdemes - e a blogot és a designes részt külön szedni?!

2017.11.08. 19:23, Ninaa Vissza a bloghoz
1 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2017.11.12. 18:32
Dienah

Nabasszus, 3 napig írtam a kommentet erre el sem küldi a végére. :D

No, első sorban nagyon szépen köszönöm, pár apróságot ami a designben említettél kijavítottam, mert az csak a lustaságom ereménye. A jelenlegi CSS apróságokból került fel, majd "ami hiányzott" csak hozzáollóztam egy régi kódomból. De megpróbálok amjd a következőnél jobban figyelni, sőt a télit már most készítem szóval remélhetőleg nem elsznek ilyen problémák :P

Az írjak többet a blogról a dolog nálam igazából olyan hogy az a részleg akkor telik amikor öregszik a blog. Akkor gyűlnek össze a dolgok, a visszajelzések, a kritikáka, a designok, a nyeremények. Bizonyos idő eltelte után osztok meg ilyen háttérinfókat is. Jelenleg nem tudok róla annyira mesélni, mert nem élt meg szegénykém még meg annyi mindent.
A pometoval történő szétválazstás hát úgy kezdődott hogy mielőtt eltűntem onnan elkezdten angyon ezta  design tlmát, marhára élveztem, de aztán bepasiztam. Több hónap telt el, mire ennyira el tudtaunk szakadni egymástól hogy megint legyen hobbim xD aztán persze ezt felváltotta a a rajzolgatós hobbi. A CC-t még előtte találtam ki hogy kis titkosbloglesz, amit hivatalosan nem veszek a nevemre.. végül úgy alakult hogy a pometo-ról átszoktam oda. Azt bezárni nem tervezem, de aktívan ahsználni sem. Talán kicsit módosítani kéne, és több hangsúlyt fektetni a tartalmára. Még ezt kitalálom, egyszer ha sok időmlesz.

Na mégegyszer köszönöm a kritikát ^^


Sziaa!!
Örülök, hogy kijavítottad az apróságokat, abban pedig igazad van, hogy csak akkor tudsz többet írni, ha van miről! Szóval várom, hogyha lesznek nyeremények, kritikák, hogy olvashassam (az enyémen kívül :D). Én szerencsére előre dolgozom, ha párommal találkozok, mert én sem tudok akkor blogolni, rajongói oldalt vezetni vagy bármi, ha vele vagyok, tehát megértem! :D Azért remélem hamarosan visszatérsz ^^.

Puszi,
Ninaa

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 
TALÁLJUNK EGYMÁSRA KEDVENCEIM ÜZENJ NEKEM!

Kedves olvasóim. Szeretnék még egy kis színt vinni a bloggerek világába. Szóval ha rendelkeztek twitter fiókkal és ha van blogotok és persze hogyha szeretnétek, hogy azt mások is megismerjék, akkor használjátok a #szeretekblogolni hashtaget azon a nagyszerű oldalon. Ismerjük meg egymást, találjunk rá egymásra. Legyen egy hatalmas magyar közösségünk.

#szeretekblogolni

AMY MINA CASSIE CARA
ELENA VIKI ESZTER IRINA
KLAU FRUZSI HASHI RÓKA
ESZTER AEMY LINDA EFRUSE
VAMPY NINA TAMÁS LORE
LIMCSI THEA DZSENII ANDI
Visszavárósok

from Ninaa © 2016-2017 - fromninaa.gportal.hu