Astray bird. Night owl. Simple girl.

FROMNINAA

A szerkesztőről

Ninaa, 25, szerelmes, mosolygós, lusta, segítőkész, türelmetlen, kedves, peace, izgulós, sorozatfüggő, animefüggő, Japán és Dél-Korea mániás, kpopper, photoshopper, horrorfilmkedvelő, rapszólamok, blogger, álommeló: webdesigner, többet akarok...

KRITIKA KÉRÉS | DESIGN RENDELÉS

 
Facebook
 
 
 
Címkék

nosztalgia wishlist kritika design rip nyár
japán halloween karácsony oldal celeb

 
Sorozatok, amiket nézek

Aktív sorozatok, amiket nézek
Devious Maids ** 03x11
Teen Wolf ** 01x07
Holnap legendái ** 01x02
Riverdale ** 02x02
Soul Eater 23. rész

Újranézés alatt (folyamatosan)
Vámpírnaplók ** 06x03
Született feleségek ** 06x03
Bűbájos boszorkák ** 07x04

Unaloműzőnek (félretéve)
Awkward ** 03x10
A titkok könyvtára ** 01x05
Zűrös viszonyok ** 04x04
Intikam ** 01x18
Pletykafészek ** 03x21

Amik még jönnek
Shadowhunters, Girlboss, Famous In Love, The Mick

Következő évadra (magyar szinkronra) várva
The 100 (S05), The Originals (S05), The Flash (S04), Lucifer (S03)

 
Instagram
 
Infóbox
Blogger & Designer: Ninaa @
Nyitás: 2016. 07. 10.
Téma: blog
Kinézet: #5 • Eddigiek
Szolgáltató: G-Portál
Köszönet: Linda
 

Blogoljunk!

Filmajánló: vígjátékok és horror

Sziasztok! Mivel most nincs túl sok mondanivalóm, sem ötletem, így arra gondoltam, hogy hozok három filmet, amit a hétvégén néztünk meg a párommal. Két vígjátékról és egy horrorfilmről lesz az ajánló. Kezdjük is az utóbbival.

A film címe The disappointment room, aminek a főszereplője a híres Kate Beckinsale volt. Be kell vallanom, az a másfél óra, amit a filmmel töltöttünk kész kínszenvedés volt. Párom nagyon unta, de tudta, hogy ritkán hagyok abba egy filmet, legyen az unalmas, időpocsékolás, vagy gyomorforgató. Na jó, utóbbiba bele sem kezdünk, egyedül a Köpök a sírodra volt olyan, amit muszáj voltunk kikapcsolni, mert borzasztó volt. Sosem akarom újra látni. Ahogy ezt a filmet sem. Kate egy nagyon jó színésznő és élveztem az alakítását, de ennyi.

A film rövid története:

Egy család a nagyvárosi életet hátra hagyva, vidékre egy eldugott helyre és házba költözik. Anya, apa és fiúk először úgy gondolják, hogy nagyon jó móka lesz, főleg az anya számára, aki gyógyszereken él, miután megölte saját lányát (a filmből később kiderül, hogy hogyan). A ház azonban nem várt meglepetéseket rejt. Ugyanis az egyik épületben egy zárt szobát találnak, természetesen minden áron ki akarják nyitni. Miután sikerrel jártak, nem értették miért van az a helység külön és miért van bezárva. Meg érdeklődték egy embertől, aki "szégyenszobának" hívta azt a szobát. Azok a gyerekek élték ott le életüket, amik valamilyen betegséggel, rendellenességgel vagy fogyatékossággal születtek és így a szüleik szégyelték őket. Miután ez kiderült, az anyuka folyton rájárt a szobára, különös hangokat hallva. Tehát a buli innen kezdődne..

Körülbelül a történet ennyi, az előzetest nyugodtan nézzétek meg. 16 - os karika talán kell, de lehet még az is erős és azt hiszem thriller kategóriába sorolható. Próbálkozzatok meg vele, ha a leírásom alapján érdekesnek tartjátok. Sajnos nekünk unalmasnak tűnt. 10/5 - nagyon közepes.

Érdekel a film? Itt találsz pár linket, amin megnézheted!

A következő filmünk a Miért pont Ő? címet kapta. Már nagyon régóta szemeztem vele és végre DVD minőségben is fent volt az interneten. Mi nem vagyunk azok a nagy mozizósok, kettesben minden sokkal jobb szerintünk. Szóval bebújtunk az ágyikónkba és bekapcsoltuk ezt a remek vígjátékot. Hogy miről szól?

Van egy apa, aki mindent megtenne az ő szeme fényéért, a kicsi lányáért. A család karácsony előtt a fiatal egyetemistához(?) utazik, hisz az be akarja mutatni a szeretteinek a párját. Azonban a találkozás nem úgy alakul, ahogy ő szeretné. A srác egy kicsit túlpörög, vagány és nagyon őrült, ami a családnak (kivétel az öccsének) nem igazán tetszik. Azonban az tiszteletre méltó, hogy mindent megtesz a barátnője boldogságáért és próbál bevágódni a családnál. Az már mellékes, hogy a saját, káromkodós stílusában teszi ezt. Hogy sikerül - e nek a bevágódási? A filmből kiderül.

10/9 - Zoey Deutsch és James Franco vérprofi abban, amit csiál. Nagyon szerettem ezt a filmet. Vicces volt, romantikus és beteg. Az apa és a lánya leendő férje közti viszály nagyon jól meg lett oldva, igazi amerikai filmfinomság. Egy apa, aki mindent megtenne a lányáért. James pedig nagyon jól játsza az őrült, gazdag pasit, aki szerelmes. Nem tudok úgy beszélni a filmről, hogy abba ne legyen spoiler, pedig nagyon nem szeretném lelőni a poénokat, szóval úgy gondolom, itt az ideje megnézni az előzetest és ha nektek is annyira tetszik, mint nekem, akkor alább találtok egy linket, ahol meg is nézhetitek a filmet:

Szóval tetszik? Itt az oldal, amin találtok pár linket a filmhez.

A harmadik és egyben utolsó filmünk, az Egy őrült pillanat címet kapta. Francia romantikus vígjáték, pár vicces pillanattal. A színészek számomra egyáltalán nem ismerősek, de ettől függetlenül imádtam őket. A film kezdte elhitetni velem, hogy egy középkorú pasi, tényleg lehet szexi és egy fiatal lány hamar bele tud esni. Ahh, de ez csak egy film. Viszont az egyik kedvencemmé nőtte ki magát minden perc elteltével. Hogy miről is szól?

Antoine és Laurent a lányaikkal (Louna és Marie) közösen mennek nyaralni. Azonban ez nem lesz olyan egyszerű, hiszen a lányok fiatalok, tehát bulira és szerelemre vágynak. Mindaddig jól alakul a nyaralás, amíg Antoine lánya, Louna bele nem szeret Laurentbe. A középkorú pasas és a fiatal szépség hamar egymásba bonyolódik és innentől már a nyaralás nem is annyira élvezetes, mint amilyennek gondolták. Marie rögtön észreveszi, mi folyik körülötte  és bánatában bulizni jár és összeveszik mindenkivel. Sajnos Antoine nem ilyen szerencsés, ő nem gyanakszik a barátjára mindaddig, amíg ő be nem vallja neki. Hogyan alakul a nyaralás? Miként derül ki az igazság? Laurent és Louna kapcsolata mennyire lesz komoly? 

Annyira, de annyira tetszett ez a film, hogy el sem tudjátok az hinni. Sosem rajongok a romatikus filmekért, de ez... mindent vitt. Az egyik legjobb, amit ebben az évben láttam. Nem is szeretnék többet írni, a történet kiváló, a szereplőket ugyan nem ismertem, de tehetségesek és nagyon hamar meg lehet őket kedvelni, egyedül talán a végével volt egy kis gondom, de azt majd döntsétek el ti, hogy jó volt - e úgy, vagy sem. Egyértelmű, ha kedvenc, akkor: 10/10

NÉZD ONLINE - mindenképp ajánlom a megnézését.

2017.07.04. 11:31, Ninaa Vissza a bloghoz
Még nincs hozzászólás.
 
TALÁLJUNK EGYMÁSRA KEDVENCEIM ÜZENJ NEKEM!

Kedves olvasóim. Szeretnék még egy kis színt vinni a bloggerek világába. Szóval ha rendelkeztek twitter fiókkal és ha van blogotok és persze hogyha szeretnétek, hogy azt mások is megismerjék, akkor használjátok a #szeretekblogolni hashtaget azon a nagyszerű oldalon. Ismerjük meg egymást, találjunk rá egymásra. Legyen egy hatalmas magyar közösségünk.

#szeretekblogolni

AMY MINA CASSIE CARA
ELENA VIKI ESZTER IRINA
KLAU FRUZSI HASHI RÓKA
ESZTER AEMY LINDA EFRUSE
VAMPY NINA TAMÁS LORE
LIMCSI THEA DZSENII ANDI
Visszavárósok

from Ninaa © 2016-2017 - fromninaa.gportal.hu