Astray bird. Night owl. Simple girl.

FROMNINAA

A szerkesztőről

Ninaa, 25, szerelmes, mosolygós, lusta, segítőkész, türelmetlen, kedves, peace, izgulós, sorozatfüggő, animefüggő, Japán és Dél-Korea mániás, kpopper, photoshopper, horrorfilmkedvelő, rapszólamok, blogger, álommeló: webdesigner, többet akarok...

KRITIKA KÉRÉS | DESIGN RENDELÉS

 
Facebook
 
 
 
Címkék

nosztalgia wishlist kritika design rip nyár
japán halloween karácsony oldal celeb

 
Sorozatok, amiket nézek

Aktív sorozatok, amiket nézek
Devious Maids ** 03x11
Teen Wolf ** 01x07
Holnap legendái ** 01x02
Riverdale ** 02x02
Soul Eater 23. rész

Újranézés alatt (folyamatosan)
Vámpírnaplók ** 06x03
Született feleségek ** 06x03
Bűbájos boszorkák ** 07x04

Unaloműzőnek (félretéve)
Awkward ** 03x10
A titkok könyvtára ** 01x05
Zűrös viszonyok ** 04x04
Intikam ** 01x18
Pletykafészek ** 03x21

Amik még jönnek
Shadowhunters, Girlboss, Famous In Love, The Mick

Következő évadra (magyar szinkronra) várva
The 100 (S05), The Originals (S05), The Flash (S04), Lucifer (S03)

 
Instagram
 
Infóbox
Blogger & Designer: Ninaa @
Nyitás: 2016. 07. 10.
Téma: blog
Kinézet: #5 • Eddigiek
Szolgáltató: G-Portál
Köszönet: Linda
 

Blogoljunk!

Ki az én példaképem?

Ezen az egyszerű kérdésen én annyit szoktam gondolkozni. Igazából sosem tudtam kire tekinthetnék példaképként. Igen, anyukám erős és kedves és aranyos meg minden, de ő az anyukám, akire felnézhetek és szerintem mindenkinek egy példakép az anyukája. Azonban, ha még valakit választanom kéne, elég nehéz választásom lenne.

Párszor már kérdezték tőlem, hogy mégis kire szeretnék hasonlítani? Magamra. Azt is kérdezték, hogy ki a példaképem?! Magam sem tudom. (Azt hittétek az lesz a válasz, hogy magamra, mi? Heheh, átvertelek titieket x) ) Igazából a kedvenc énekesnőm Beyoncé, de akármilyen gyönyörű, tehetséges és szexi, nem tudom rá azt mondani, hogy a példaképem. Kezdjük ott, hogy mi is az a példakép? Ki is lehet a mi példaképünk? Az, akire felnézünk, akinek / akiről azt mondjuk, hogy rá(d) szeretnék hasonlítani. Érezzük, hogy ő a mi példaképünk. A miérteket pedig felállítjuk magunknak. Érvelünk mellette, hogy milyen jól viselkedik, kedves aranyos szép, de azért is szerethetnénk hasonlítani az illetőre, mert a világra gyűlölettel tekint. Szóval elgondolkoztam, hogy ez a személy számomra ki is lehet.

Aztán rájöttem.

Sandara Park kisasszony, aki a 2NE1 koreai banda egyik énekesnője, emellett színésznő és modell is. Gyönyörű, élettel teli mindig mosolygós lány, aki minden bizonnyal élvezi az életet. Macskamániás, ami nagy szó! Ateista is, ami közel van szintén hozzám. Bár én nem mondanám magam annak, de nem hiszek. Sok mindenben nem hiszek, de sok mindenben pedig igen. A személyiségét szeretem a legjobban. Lehet látni rajta mennyire közvetlen, kedves és aranyos. Szóval nagyon szerethető. Szeret vicces lenni, őrült lenni és külsőleg is jobban szereti a sportosabb vagy a fiúsabb viseleteket, ez az amiben a legjobban hasonlíthatunk. Gyakran hord farmert és pólókat, elvileg ezek a kedvenc ruhadarabjai. Ritkán vesz fel magassarkút és nem is igazán festi magát. Bár ennek a babaarcú nőszemélynek nem is kellene. Úgyhogy nagyon jól teszi. Irigylem is érte. Ő egy igazi egyéniség. Azt is szeretem benne, hogy mindig próbálja felülmúlni önmagát. Bár ezt nem nehéz, hiszen a különböző és furcsa hajviseleteivel teszi egyre egyedibbé magát. Mindenhol követem és mit mondhatnék, elég nehéz őt, mivel rengeteg képet hagy maga után és mindig van mondanivalója. Az egész lányt úgy ahogy van magamba szívnám, hogy olyan élettel teli, vidám és önbizalommal telve legyek, mint ő. Bár neki is vannak félelmei és a nőiesebb ruhákban, úgy érzi, hogy elhagyja az önbizalma, de szerintem egyáltalán nem kéne úgy éreznie. Ez a lány maga a tökéletesség! Felnézek rá. Szeretem őt és az egész lényét. Szóval... bárcsak olyan lehetnék, mint ő!

Végezetül pedig egy kép, hogy tudjátok kiről van szó!
Nektek ki a példaképetek?

 

패딩의 계절❄❄❄

Sandara Park (@daraxxi) által közzétett fénykép,

2016.11.22. 20:14, Ninaa Vissza a bloghoz
4 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2016.11.27. 01:10
Haise Sasaki

[Az előző komment folytatása] Amúgy, a tieden felbuzdulva én is rakok ide egy kis képet róla, a kedvenc képemet azok közül, amik róla fellelhetőek. Még fényképen át is látszik a tekintetén az a határozottsága, amire azt mondták, hogy nem lehet neki ellentmondani.

"Mert akik olyan őrültek, hogy azt hiszik, megválthatják a világot, meg is teszik."
- Think Different Apple hírdetés 1997


Sziia!

Steve is egy olyan ember, aki ha nem lenne, nagy vesztesége lenne a világnak. Úgy emlékszem én is láttam a filmet, de nekem nem volt olyan "hűha" érzésem. Olvastam is róla, meg minden. Felnézhetünk rá és sok mindent köszönhetünk neki ^^.

Idézet
2016.11.27. 01:07
Haise Sasaki

Na, hát ez megint nem a kétszavas kommentjeim listáját fogja gyarapítani :D 

Nagyon sok évet húztam le úgy, hogy igazi konkrétt, kézzel fogható példaképem nem volt. Apám sosem volt példaértékű, a Nevelőapámmal meg eleinte nem indult a legfényesebben a viszonyunk, ami mára azt kell mondjam, hogy hálistennek szerintem példaértékű. Mindig volt egy-két ember, akikre felnéztem egy-egy tulajdonságuk miatt, legyen az a segítőkészségük, a gondolkodásmódjuk, akik abban a rövid időszakban ugyan hatással voltak rám, de nem hatottak annyit a fejlődéremre, amennyit egy jól kiválasztott példakép tud.

18 éves voltam, amikor megismertem a videóin keresztül Herbyt. Abban az időben ő volt a tökéletes ember, akire példaképként szükségem volt. Annyira valós volt, még így a videóin keresztül is, hogy magam is döbbenten álltam előtte. Nagyon befolyásolható voltam már ekkorra, és egyáltalán nem olyan ember voltam, mint szerettem volna, és ekkor jött ő, és megmutatta, hogy "Itt vagyok, egy felnőtt férfi, aki igenis olyan, mint te szeretnél lenni". Soha nem láttak még tőlem addig olyan rajongást senki felé, mint amivel Herbyt imádtam. Akkoriban olyan gyógyszertúladagolásban éltem, hogy én már nem szerettem volna élni, a legkevésbé sem, és ő képes volt arra, hogy fogjam, és kihajítsam az összes gyógyszeremet ami volt, és onnantól kezdve semmi bajom volt. Azt hiszem, erre tényleg nem képes akárki, még az sem, akit ott van melletted a lakásban, nemhogy valaki, aki beszél egy kamerába tőled 100 kilóméterre. Az azt követő két évem legmeghatározóbb alakja volt.

Tavaly évvégén volt egy szakításom egy másfél éves kapcsolatból. Ott álltam akkor teljesen egy magam, azzal a szituációval, mert komoly kapcsolatom nem volt előtte, nemhogy még szakításom. Mindemellé még biztos ami biztos, akkor kerültem szembe a paranoid személyiségzavarommal, illetve a pánikbetegséggel (ez elmúlt már szerencsére). Hogy én mennyire összetörtem ennek a háromnak a nyomására, arra nincsenek szavak. Azt vettem észre magamon, hogy teljesen eltünt a legkisebb akaraterőm is bármire, ami korábban volt. Kicsit úgy vizsgálgattam a kevés pszichológiai tudásomat, meg az eddigi tapasztalataimat, és feltűnt, hogy van egy személyiségtípus, ami valahogy annyira a többi fölé tornyosul akaraterő szempontjából. Valahol pislákolt bennem a remény, hogy gyerekkoromban iszonyat akaratos voltam, és talán valahogy elő tudom kaparni, de fogalmam sem volt hogyan. Ekkor kijött az új Steve Jobs film. Egy dologgal tisztábban voltam már korábbról, hogy amellett, hogy imádom azért, amit a számítástechnikában elért, hogy ő volt tipikusan az, akinek nem lehetett nemet mondani, de ezmellett én elmentem teljesen. Igazából ez a film, ez nem a valóságot fedi, csupán egy "ilyesmi volt ő" történet, de én tátott szájjal jöttem ki a filmről, úgy, hogy nem tudom mit láttam, de itt a válasz a kérdésemre. Aztán rákerestem, hogy vajon azt látttam-e meg, ahogy az ENTJ viselkedik, és igen (persze, ez nem vele kitöltetett teszt alapján van feljegyezve, csupán utólagos megítélés). Amint felfogtam, hogy mit találtam, teljesen kinyílt a világ előttem. Azt mondtam, ha megrohadok is olyan leszek mint ő, az össes negatív tulajdonságával együtt, mert csak akkor lehetek olyan teljes, mint gyerekkoromban. Igazából amilyen hullámzó vagyok én, olyan hullámzóan, de sikerült elérnem, és ma már tudom, hogy mit tegyek azért, hogy ha csak kevés időre is, de kihozzam magamból azt az akaraterőt, ami nincs akárkinek. Azóta szinte látom magam előtt az összes cselekedetére az indokát, a motivációját, és igyekszem mindenben követni amiben tudom. Azt amit ő elért, azt nem fogja tudni nagyon sokáig senki sem utolérni, sem überelni, de azt garantálom,  hogy amit én még elfogok érni, arra, hogyha majd odafent találkozok vele (képletesen, nem igazán hiszek az ilyenben), akkor azt fogja mondani, hogy szép volt. Amúgy, a tieden felbuzdulva én

Idézet
2016.11.26. 11:45
Fanni

Queen B a nagybetűs NŐ számomra, a zenéjét imádom, meg a hétköznapi stílusát is (de ezt már tudod :D)! Hihetetlenül szexi és angyali hangja van, nem is csodálom, ha sok ember példaképe! :)) Viszont számomra mégis Jennifer Lawrence és Emma Watson a leginspirálóbb a hírességek közül. Mind a ketten küzdenek/felszólalnak a nők egyenjogusága kapcsán, valamint az mellett sem mehetünk el szó nélkül, hogy az én szememmel mind a ketten baromi tehetségesek. Jennifert azért is imádom egyébként, mert a többi sztárhoz képest annyira más, szabadszellemű és nagyszájú, hogy az valami hihetetlen és eszméletleniül vicces, és úgymond közelebb érzem magamhoz, mint bárki mást (mint pl. Beyoncét aki tényleg egy igazi díva, még sok híresség is megilletődik tőle, ha találkoznak :D) És mind a kettőjükben csodálom, hogy fiatal koruk ellenére már milyen sok mindent elértek már. ❤ Remélem valamennyire összeszedett lett a hozzászólásom! :DD


Sziaa Fanni! :)
Igen, Jen és Emma is ott van, azt én is szeretem Jenben, hogy nagyszájú és különc^^. Emma pedig az egyik legjobb barátnőmre hasonlít és szeretem, hogy olyan jó mindenben, de tényleg. B pedig igen, a nagybetűs NŐ! ♥

Idézet
2016.11.23. 19:07
Shana

Beyonce szerintem is eszméletlen szexis, tehetséges, abszolút példáértékű nő. :D

2NE1-es csajok is vagányak, így megértem, hogy pont rá esett a választásod. 

Nekem az ismertebb sztárok közül JLo az, aki inspirál, szexis és tehetséges nő. Akik meg vannak még, azok többnyire ázsiai hírességek, ilyen Ayumi Hamasaki, Hyuna és Zhang Ziyi.


A felsoroltjaid közül egyedül Zhang Ziyit nem ismertem, de utána néztem és valami gyönyörű leányzó és tehetséges is. Köszönöm, hogy bemutattad. A 2NE1 - ra visszatérve... sajnos végleg feloszlott a csapat. Ők voltak a kedvenceim :(

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 
TALÁLJUNK EGYMÁSRA KEDVENCEIM ÜZENJ NEKEM!

Kedves olvasóim. Szeretnék még egy kis színt vinni a bloggerek világába. Szóval ha rendelkeztek twitter fiókkal és ha van blogotok és persze hogyha szeretnétek, hogy azt mások is megismerjék, akkor használjátok a #szeretekblogolni hashtaget azon a nagyszerű oldalon. Ismerjük meg egymást, találjunk rá egymásra. Legyen egy hatalmas magyar közösségünk.

#szeretekblogolni

AMY MINA CASSIE CARA
ELENA VIKI ESZTER IRINA
KLAU FRUZSI HASHI RÓKA
ESZTER AEMY LINDA EFRUSE
VAMPY NINA TAMÁS LORE
LIMCSI THEA DZSENII ANDI
Visszavárósok

from Ninaa © 2016-2017 - fromninaa.gportal.hu