Astray bird. Night owl. Simple girl.

FROMNINAA

A szerkesztőről

Ninaa, 25, szerelmes, mosolygós, lusta, segítőkész, türelmetlen, kedves, peace, izgulós, sorozatfüggő, animefüggő, Japán és Dél-Korea mániás, kpopper, photoshopper, horrorfilmkedvelő, rapszólamok, blogger, álommeló: webdesigner, többet akarok...

KRITIKA KÉRÉS | DESIGN RENDELÉS

 
Facebook
 
 
 
Címkék

nosztalgia wishlist kritika design rip nyár
japán halloween karácsony oldal celeb

 
Sorozatok, amiket nézek

Aktív sorozatok, amiket nézek
Devious Maids ** 03x11
Teen Wolf ** 01x07
Holnap legendái ** 01x02
Riverdale ** 02x02
Soul Eater 23. rész

Újranézés alatt (folyamatosan)
Vámpírnaplók ** 06x03
Született feleségek ** 06x03
Bűbájos boszorkák ** 07x04

Unaloműzőnek (félretéve)
Awkward ** 03x10
A titkok könyvtára ** 01x05
Zűrös viszonyok ** 04x04
Intikam ** 01x18
Pletykafészek ** 03x21

Amik még jönnek
Shadowhunters, Girlboss, Famous In Love, The Mick

Következő évadra (magyar szinkronra) várva
The 100 (S05), The Originals (S05), The Flash (S04), Lucifer (S03)

 
Instagram
 
Infóbox
Blogger & Designer: Ninaa @
Nyitás: 2016. 07. 10.
Téma: blog
Kinézet: #5 • Eddigiek
Szolgáltató: G-Portál
Köszönet: Linda
 

Blogoljunk!

Nosztalgia napok: játékok

Bár azt írtam, hogy újabb zeneadaggal jövök, de azt hagyom későbbre. Szerettem volna valami mással szolgálni ma estére, így olvasnivalóként. Amiről most leginkább írni fogok, azok a játékok. Hogy én mivel játszottam, még 10 - 15 éves koromban? Huhúúú. Erre a pontra már alig vártam igazából! *-*

Az első, amit mindenképp muszáj leírnom, az a nintendo/commodor. Jó ez nem egy külön játék, de tudjátok, ez olyan, mint a.. playstation csak oldschool verzió. A nintendon játszottam többet, voltak ilyen különböző sárga színű kazettáink, amiket be lehetett dugni a kütyübe és egy "karral" (joystick) lehetett játszani. Elárulom nektek, hogy ugyan nem a régistílusban, de még szoktam játszani úgynevezett Nintendós játékokkal. Ezen az oldalon találtok belőlük párat. Én nagyon szerettem Máriózni, a Bombermanos játékokkal játszani, Aladdinnal menni, vagy Donky Kong - ozni.Úúú, milyen régi játékok és most elkezdtem hiányolni őket! Egyet szeretek még ma is nagyon - nagyon, ilyen hangyával kell mászkálni és aranyakat megszerezni (megtalálva). Csak most nem találtam meg, úgyhogy ezt most csak így elmagyaráztam. Van közületek olyan, aki bármelyiket ismeri?

 

Aztán szerettem még játszani társasjátékokkal. A kedvencem a Gazdálkodj okosan volt, vagy a Szerencsekerék. Igaz, az elsőt többször használtuk. Végtelenségig lehetett vele játszani. Ha egyszer lesz gyerekem, biztos, hogy ilyenekkel fogom traktálni, nem pedig a számítógép/telefon/tablet és egyéb kütyükkel. Ha elő kéne venni, akkor szívesen elővenném még mindig. Szerintem ezzel még Ti is eljátszogatnátok. Activityzni annyira nem szerettem, inkább amibe nem kell annyit beszélni, csak lépegetni. A különböző társasjátékok is tetszettek, amikkel célba kell érni, de közben ki kell ütni a másikat. Ezen tudtunk sokat veszekedni! ^^. Nektek milyen társasjátékaitok voltak?

Számítógépes játékok: SIMS! Amikor megtudtam, hogy létezik, mindenféleképpen akartam vele játszani! Nem számított, hogy melyik, milyen, meg hogy hány darab öltözékem van, csak tudjak játszani vele. Órákig elvoltam vele (bezzeg most...) na meg házat építeni kinek nincs kedve? Amikor még a SIMS első részébe csókkal lehetett elérni, hogy legyen gyereke a párnak vagy sem.. meg a szellemek abba a nagy házba. Mindig azt szerettem volna, hogy előjöjjenek, de ritka alkalom volt. Sajnos. Még mindig lázba hoz. Fent van a gépemen a 2. és a 3. verziója is. Szóval, ha lenne kedvem még játszani, tuti ehhez nyúlnék.

2016.07.10. 22:18, Ninaa Vissza a bloghoz
Még nincs hozzászólás.
 
TALÁLJUNK EGYMÁSRA KEDVENCEIM ÜZENJ NEKEM!

Kedves olvasóim. Szeretnék még egy kis színt vinni a bloggerek világába. Szóval ha rendelkeztek twitter fiókkal és ha van blogotok és persze hogyha szeretnétek, hogy azt mások is megismerjék, akkor használjátok a #szeretekblogolni hashtaget azon a nagyszerű oldalon. Ismerjük meg egymást, találjunk rá egymásra. Legyen egy hatalmas magyar közösségünk.

#szeretekblogolni

AMY MINA CASSIE CARA
ELENA VIKI ESZTER IRINA
KLAU FRUZSI HASHI RÓKA
ESZTER AEMY LINDA EFRUSE
VAMPY NINA TAMÁS LORE
LIMCSI THEA DZSENII ANDI
Visszavárósok

from Ninaa © 2016-2017 - fromninaa.gportal.hu