Astray bird. Night owl. Simple girl.

FROMNINAA

A szerkesztőről

Ninaa, 25, szerelmes, mosolygós, lusta, segítőkész, türelmetlen, kedves, peace, izgulós, sorozatfüggő, animefüggő, Japán és Dél-Korea mániás, kpopper, photoshopper, horrorfilmkedvelő, rapszólamok, blogger, álommeló: webdesigner, többet akarok...

KRITIKA KÉRÉS | DESIGN RENDELÉS

 
Facebook
 
 
 
Címkék

nosztalgia wishlist kritika design rip nyár
japán halloween karácsony oldal celeb

 
Sorozatok, amiket nézek

Aktív sorozatok, amiket nézek
Devious Maids ** 03x11
Teen Wolf ** 01x07
Holnap legendái ** 01x02
Riverdale ** 02x02
Soul Eater 23. rész

Újranézés alatt (folyamatosan)
Vámpírnaplók ** 06x03
Született feleségek ** 06x03
Bűbájos boszorkák ** 07x04

Unaloműzőnek (félretéve)
Awkward ** 03x10
A titkok könyvtára ** 01x05
Zűrös viszonyok ** 04x04
Intikam ** 01x18
Pletykafészek ** 03x21

Amik még jönnek
Shadowhunters, Girlboss, Famous In Love, The Mick

Következő évadra (magyar szinkronra) várva
The 100 (S05), The Originals (S05), The Flash (S04), Lucifer (S03)

 
Instagram
 
Infóbox
Blogger & Designer: Ninaa @
Nyitás: 2016. 07. 10.
Téma: blog
Kinézet: #5 • Eddigiek
Szolgáltató: G-Portál
Köszönet: Linda
 

Blogoljunk!

Kedvenc táncos filmeim

Címkék: filmajánló

Előre is bocsánat a rengeteg szóismétlésért!

Sziasztok! Gondolom a címből kiderült, hogy miről is szeretnék most szót ejteni. Igazából már rég szerettem volna erről írni és nagyon örülök, hogy hétvégén elég sok tánckategóriába illő filmet láttunk párommal. Egyszerűen oda vagyok értük. Persze, eléggé sablon szinte mindegyik film, hiszen a történetük:

Van egy csaj/pasi, aki imád táncolni és tud is. Elmegy versenyezni és nem nyer. Majd beáll egy csapatba, vagy saját csapatot épít és újra versenyzik azzal az egyénnel / csapattal, aki legyőzte őt. Van benne verekedés, árulás, néhol haláleset és szinte mindenben szerelem / csalódás / megcsalás. Aztán a végén pedig a megérdemelt győzelem!

Ugye így annyira nem is érdekes a táncos film. Egy olyan embernek, aki nincs oda a tánc minden műfajáért. Viszont én imádom az egész mozdulatot, amit egy táncos tesz. Legyen az tangó, rúdtánc, dubstep, modern vagy mazsorett vagy hiphop. Tehát bármi, ami ritmusos és lenyűgöző. Szóval én ezért is vagyok odáig a táncos filmekért. Most már jöhetnek a kedvenceim? Akkor lássuk:

10. Lökd a ritmust
A Lökd a ritmust című film egy hatalmas löket mindenki számára. Imádom a ritmusát. Az a gond, hogy van két része és nekem csak az első tetszik. A második már számomra nem a táncról szólt, hanem durván a harcról. Emberek közti harcról. Szerintem egy táncos film lényege, hogy táncolnak benne. Tehát a film a 90 percből minimum 60 - at tánccal töltse be, vagy tánc tanulással. A maradékban pedig próbálkozzon meg egyéb dolgokkal. Hogy az "Újra lökd a ritmust" című filmben, tehát a második részben mennyi tánc volt? Szerintem az elején meg a végén kaptunk belőle. Szóval gáz az egész. Az első részében pedig szerettem, ahogy nyomják a srácok. Harc is volt, szerelmi szál is volt, tánc is volt, sok tánc volt és imádtam!

Előzetes | Első rész | Második rész

2016.08.30. 20:57, Ninaa

Danielle Campbell fejléc

Sziasztok! Mivel visszatértem a designkészítésbe, így hoztam is az újdonságot. Igazából csak a régi Danielle - es fejlécet akartam átalakítani, majd ez történt vele, amit lentebb láthattok! Én most nagyon meg vagyok vele elégedve, direkt szerettem volna kihasználni a sötétebb színeket hozzá (hiszen itt az ősz).

Sajnos rosszul mentettem el .psd - be így újra kellett csinálnom, amiből az következik, hogy a két kép alul nem cserélhető, így ez tényleg csak egy Danis fejléc lett. Persze a szövegeket meg lehet változtatni és a betűtípusa is Times New Roman, ami mindenkinek be van építve a gépezetébe. Természetesen ha másikat szeretnétek rárakni, az teljes mértékben a ti dolgotok!

Bízom benne, hogy tetszeni fog nektek, de ha bármilyen másik sztárral szeretnétek látni ilyesmit, akkor szóljatok nyugodtan!

http://fromninaa.gportal.hu/portal/fromninaa/image/gallery/1472857213_69.png

Megtekintés teljes méretben! | Letöltöm a fejlécet!

2016.08.27. 11:14, Ninaa

Fejléc: Ciara

Címkék: design fejléc ciara

Sziasztok! Most egy régebbi fejlécemmel jöttem, amit fogalmam sincs, hogy láttatok - e az SP oldalán.  Ha igen, ha nem, imádtam ezt a munkám (ego), szerintem egész jól sikerült. Remélem van itt valaki, aki szereti Ciarát! Természetesen a .psd alakja is letölthető!

http://fromninaa.gportal.hu/portal/fromninaa/image/gallery/1474218393_30.png

Megtekintem teljes méretben! | Letöltöm ezt a fejlécet!

 

2016.08.25. 11:20, Ninaa

Teljes kinézet: Gigi Hadid

Sziasztok! Az első Gigi Hadid teljes kinézetem, remélem elnyeri tetszéseteket, mert én amikor készítettem imádtam.

http://www.kephost.com/images/2016/07/23/fejlecke.png

Megtekintem teljes méretben | Letöltöm a kinézetet

 

2016.08.18. 11:15, Ninaa

Aktuális kedvenceim

Címkék: kpop zenesarok

Sziasztok! Muszáj voltam ismét jönni egy kis kpop témával, ami természetesen egyben zeneajánló is. Az aktuális kedvenceimet szeretném megosztani veletek.

Kezdve a tegnap debütált BLACKPINK nevezetű YG Family csapatával. 4 gyönyörű lány énekel, táncol, rappel és wahh. A Boombayah című klipért és dalért odavagyok, egyszerűen jobb kezdést el sem lehetne képzelni nekik. Annyira jó ritmussal rendelkezik, elején a raprészleg nagyon bejön, igazából már azzal megfogtak. Aztán megnéztem a táncot és bahh. Minden megvan, amit én imádok egy zenében. Szóval a Boombayah lett a legnagyobb kedvencem most! Aztán itt van a Whistle, ami kicsit nekem gyengébb lett, bár lehet azért, mert a pörgősebbre vagyok mostanában rákattanva, de igazából ennek is olyan fülbemászó dallama van, hogy nem lehet nem szeretni. Szóval itt a másik dal, ami imádnivaló! Még igazából nem szólom el magam, de lehet, hogy a 2NE1 - t helyettesítik nálam. Nem tudom nem összehasonlítani őket, hiszen az első és a második klipben is felismertem egy - két megszokott elemet a lányok közt, de ezt köszönhetjük szerintem annak, hogy mindkét csapat a YG családnál van. Ők a 2. lánybanda ennél a kiadónál, inkább férfiak vannak és szólók. Úgy tudom. Szóval öröm és boldogság!

2016.08.09. 08:02, Ninaa
 
TALÁLJUNK EGYMÁSRA KEDVENCEIM ÜZENJ NEKEM!

Kedves olvasóim. Szeretnék még egy kis színt vinni a bloggerek világába. Szóval ha rendelkeztek twitter fiókkal és ha van blogotok és persze hogyha szeretnétek, hogy azt mások is megismerjék, akkor használjátok a #szeretekblogolni hashtaget azon a nagyszerű oldalon. Ismerjük meg egymást, találjunk rá egymásra. Legyen egy hatalmas magyar közösségünk.

#szeretekblogolni

AMY MINA CASSIE CARA
ELENA VIKI ESZTER IRINA
KLAU FRUZSI HASHI RÓKA
ESZTER AEMY LINDA EFRUSE
VAMPY NINA TAMÁS LORE
LIMCSI THEA DZSENII ANDI
Visszavárósok

from Ninaa © 2016-2017 - fromninaa.gportal.hu