Facebook
 
 
 

Blogoljunk!

Három filmajánló

2016.07.10. 17:07, Ninaa
Címkék: filmajánló

Sziasztok! Mára ígértem egy véleményt, de ebből három filmajánló lesz. Remélem azért ennek is örültök!

Első legyen a Megjött apuci (Daddy's Home) című vígjáték, pici romantikával megfűszerezve. A főszereplők: Dusty (színész: Mark Wahlberg) és Brad (színész: Will Farell), akiknek közös szerelmük van Sarah (színész: Linda Cardellini). Brad boldogan éli életét Sarah és két mostha gyermeke mellett, akik kezdik elfogadni őt apjukként. Mindaddig, amíg meg nem jelenik Dusty a jóképű, vagány mindenben tökéletes igazi apa. Mivel Dusty a gyerekek szemében a "jó" szülő volt, mindig Sarahra maradt a rossz, szigorú szülő szerepe. Ezt megelégeve elváltak. Dusty nem érzi magát túl jó apának, de féltékeny Brad tökéletes életére és ezrét mindenképpen vissza akarja kapni a családját. Megtesz mindent azért, hogy legyőzze az Bradet, aki egy nagyon jó szülő.

Bár egyik színészt sem ismerem, mégis nagyon jó filmnek tartom. Vicces, romantikus és egyáltalán nem mondható unalmasnak. IMDb - n 6,1 - re értékelték, ez pedig már az a kategória, amit érdemes megnézni.

Gossip Girl 1&2 évad

2016.07.10. 17:06, Ninaa
Címkék: sorozatajánló

Sziasztok! A Gossip Girlt úgy kezdtem el nézni, hogy nem fűztem hozzá sok reményt. Sosem érdekelt, talán csak azért kezdtem bele, mert egyszer egy cikkben olvastam, hogy a Pretty Little Liarshoz hasonló. Mekkora hazugság! Teljesen két külön kategória. Majd erről is hozok posztot.

http://static.tumblr.com/5fbbdd9a7e8d66d3fc355a2b5d89b7d0/deiun7z/MwJn5zq37/tumblr_static_1q071cso441wc0gwgcgg000o0.gif

A Gossip Girl - ről naaagyon röviden:

Azaz A pletykafészek. Néhány dúsgazdag gimnazista életét követhetjük nyomon, akik elit iskolába járnak, elit helyen laknak és mindent megtehetnek, amit csak akarnak. Ők az Upper East Side lakosai. Azonban, hogy ne legyen ilyen egyszerű a történet, egy úgynevezett "pletykacica" a blogjaiban teszi közzé ezeknek a tinédzsereknek mindenféle szaftos titkát.

 

Münó a holdbéli manó

2016.07.10. 16:59, Ninaa
Címkék: filmajánló

Bátran ki merem jelenteni, hogy 2015 legjobb animációs filmjéről beszélünk. Ez a francia csoda, amiben a látványvilág gyönyörű a mondanivalója elképesztő, megérte a várakozást. Semmihez nem tudnám hasonlítani.

A történet a Nap és a Hold őrzéséről fog szólni. Természetesen, mint minden mesébe kell egy magabiztos személy, egy kis félénkség és maga a gonosz. Réges – régen úgy tartották, hogy a Föld csak akkor forog, ha a Nap és a Hold együtt mozog. Most új őrzőket kellett választaniuk, hiszen az ősök, már megöregedtek. A perzselő csodára a kissé öntelt (de még a határeset) és magamutogató Solar vigyáz, aki már születése óta erre készül. A fekete szépségre, a Holdra elméletileg Dermesz volt felkészítve, viszont a kis félénk és ügyetlen Münóra esett a választás. Mindenki meglepődésére, hiszen nem az a sötétben mindent elkövetve megvédem a Holdat teremtmény. Igazuk is volt, amint a két őrző a helyére áll, bekövetkezik a baj. Münó elveszti az irányítást a csillaga felett és minden káosszá változik. Ekkor jön a képbe a száműzött vulkántitánná változott Nekrosz, aki a Napra vágyik. Maga mellé állítja Dermeszt, aki a Hold őrzője szeretne még mindig lenni és így bűntársak lesznek a Nap ellopásában is. Sikerül a tervük, és ekkor jön egy új karakter, aki egy gyertyalány. Tündi segítségével a két igazi őrző a csillagok védelmére siet és összefog, hogy újra jó kezekben legyenek azok.

 

Született feleségek

2016.07.10. 16:56, Ninaa
Címkék: sorozatajánló

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m7qlzjOkjV1qhbyy2o1_500.gif

Ki ne ismerné ezt a nagyszerű misztikus vígjáték-drámasorozatot? 2004 - ben került a televízióba és szerintem én már láttam legalább 5x. Ha nem többször. A sorozat lényege:

Széplakon vagyunk, a Lila Akác közben. Négy átlagosnak nem mondható feleség éli itt mindennapjait. Susan (Teri Hatcher) a kicsit bénácska, elvált feleség, akit a férje a titkárnőjével csalta meg, egyedül neveli lányát, Julie - t. A következő alanyunk Lynette (Felicity Huffmannel) a családanya, az örökös vezéregyéniség, férjjel és gyerekekkel, akikért a karrierjét is feladta. Ha már a családanyáknál tartunk, következzen Bree (Marcia Cross), férjezett, hagyományörző asszony, mintakép, két gyerekkel, akik nem igazán szívlelik őt. Utolsó sorban pedig a bombázó feleség Gaby (Eva Longoria) jön, model, eltartott, hiszen a férje halálra gürizi azért magát, hogy mindene meg legyen, de mindeközben magányos.. csak nem sokáig. Ezeknek a feleségeknek rengeteg titkuk van, de a legtöbbet megosztják egymással, hiszen ezért barátok. A heti pókerparty elmaradhatatlan és a pletyka is.

Az egész történetet pedig az elhunyt Mary Alice Young (Brenda Strong) narrálta, aki időnként megjelent visszaemlékezésekben vagy látomásokban, álmokban.

A történetet nehéz lenne bármilyen szempont alapján is leírni, hiszen minden részben újdonság derül ki és a spoilerveszély is fenyegetne. A négy nő mellé mindig csatlakozik egy 5. személyes, aki legyen a dögös Edie Britt (Nicollette Sheridan) vagy a nagy vetélytárs Bree számára, Katherine Mayfair (Dana Delany) és nem utolsó sorban a meglepő Lynette barátnő, akire senki sem számított, a gyönyörű színesbőrű Reneé Perry (Vanessa Williams).

The Originals

2016.07.10. 16:41, Ninaa
Címkék: sorozatajánló

https://49.media.tumblr.com/46d43bda8073400421835093b6f431ec/tumblr_mzlnkjYzgI1sblr5oo1_500.gif

A sorozat egy eredeti vámpírcsalád életéről szól, mely nem olyan tökéletes, mint azt sokan gondolnánk. Érdekel, olvass tovább!

Alkotó: Julie Plec | Típus:  Dráma, Fantasy, Horror, Misztikus | Hol: The CW | Szereplők:

Az első évadról röviden, hiszen ezzel kell kezdenünk, ha bele akarunk fogni a sorozatba: A The Originals központjában Niklaus Mikaelson, a gonoszság megtestesítője és az eredeti vámpírcsalád áll. Ott van még Elijah Mikaelson, az örök családtámogató, aki Klausban is meglátja mindig a jóságot és Rebekah Mikaelson az elnyomott, de erős vámpír. Ők hárman visszatérnek a francia negyedbe, New Orleansba, mely városon Klaus segített évszázadokkal ezelőtt. Most pedig újra a vezetője akar lenni. Azonban az egykori tanítványa, Marcel már elfoglalta a helyét. Ezzel kezdődik az egész történet és ebbe belecsöppennek a boszorkányok, köztük az egyik legerősebb Davina Claire, aki Marcel kezében van. Valamint egy nő is, aki ember és pszichológus hallgató. Ő Camille, próbál semleges maradni, de a Klaus iránt érzett kötődése nem engedi. Az utolsó főszereplőnk Hayley Marshall, egy hibrid farkas. Várandós. Nem mástól, mint Klaustól.

 

 

@fromninaa

from Ninaa © 2016-2017 - fromninaa.gportal.hu

 


Ha fújnak az õszi szelek - forogjanak a papírforgók!!! Négy szép színes forgó érkezett a Mesetárba! Kukkantsatok be!    *****    Légy a magad asztrológusa! INGYENES az asztrológia OKTATÁS az ASZTRO-suliban.    *****    Születési horoszkóp,+3 év elõrejelzés,+ biotérkép = 2000 Ft.utána ingyenes Tanácsadás, telefonon skype -on,messengeren!    *****    Butterfly-Wings - Egy18 éves lány blogja; érdekes cikkekkel, videókkal, véleményekkel várja a látogatókat. ^-^    *****    Tokio Hotel FANFICTION | Tokio Hotel véleményblog | Tokio Hotel FANFICTION fordítások | Tokio Hotel Fanfiction | TH blog    *****    A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG